top of page

AFVALLEN BOUDOIRSHOOT

WAAROM JE NIET HOEFT AF TE VALLEN VOOR JE BOUDOIR FOTOSHOOT

Ladies, laten we eerlijk zijn: we zijn vaak zo hard voor onszelf als het gaat om ons uiterlijk en we voelen ons vaak niet goed genoeg. Maar waarom zouden we onszelf deze ervaring ontzeggen terwijl we nu al prachtig zijn? Laten we het hebben over waarom een boudoir fotoshoot de perfecte manier is om jezelf te accepteren zoals je bent en om te laten zien wie je bent.

Een boudoir fotoshoot is een manier om je vrouwelijkheid te vieren en te laten zien wie je bent. Het is een kans om jezelf te zien zoals iemand anders je ziet, prachtig en uniek. En het allerbelangrijkste, het gaat niet om een perfect figuur. Schoonheid gaat over hoe je je voelt en hoe je jezelf ziet. Laten we ons concentreren op onze kracht en schoonheid, in plaats van onze 'fouten'.

Laten we onze focus verleggen van onze 'fouten' naar onze kracht en schoonheid. Laten we stoppen met onszelf te vergelijken met andere vrouwen en in plaats daarvan onszelf accepteren zoals we zijn. Wij zijn perfect zoals we zijn en verdienen om gevierd te worden.

 

Doe een boudoir fotoshoot voor jezelf, voor je zelfvertrouwen en voor de liefde voor jezelf. Je zult er geen spijt van krijgen, beloofd! Dit is jouw moment om te stralen en te laten zien wie je bent. Laten we onze unieke schoonheid vieren en onszelf laten zien zoals we zijn, prachtig en krachtig.

Are you ready for an adventure? Stap die drempel over en plan HIER een kennismakingsgesprek in voor jouw Boudoir fotoshoot. You got this!

heart 1.png

WANNEER EEN BOUDOIRSHOOT
 

Wanneer jij klaar bent om jouw schoonheid te vieren! Laat je niet tegen houden door kilo's of leeftijd. Jij verdient deze ervaring.

heart 1.png

WAAR IS DE BOUDOIR FOTOSHOOT


De shoot vindt plaats in onze mooie studio in Dongen, Noord Brabant. Veel mogelijkheden en 100% privacy.

heart 1.png

WAT TREK IK AAN VOOR DEZE SHOOT


Je krijgt van tevoren uitgebreid advies hierover. We nemen het ook door tijdens ons kennismakingsgesprek.

_7500630 copy.jpg

WAAROM EEN BOUDOIRSHOOT DOEN

Een boudoir fotoshoot is een manier om jezelf te accepteren zoals je bent, je vrouwelijkheid te vieren en te laten zien wie je bent. Het is een kans om jezelf te zien zoals iemand anders je ziet, prachtig en uniek. Het gaat niet om een perfect figuur, maar om hoe je je voelt en hoe je jezelf ziet.

 

Door de focus te verleggen van 'fouten' naar kracht en schoonheid, kun je jezelf laten zien zoals je bent, prachtig en krachtig. Boudoir fotoshoot is een cadeau voor jezelf, voor je zelfvertrouwen en voor de liefde voor jezelf. Het is een herinnering aan jezelf dat je prachtig bent zoals je bent.

Plan nu HIER een kennismakingsgesprek in voor jouw Boudoir fotoshoot. You got this!

BOUDOIR EXPERIENCE 

Wat is er inbegrepen?

Kennismaking telefonisch of in de studio.

Ongeveer 2 uur durendende Boudoirshoot in de studio in Dongen.

Coaching en aansturing tijdens de shoot.

Indien gewenst gebruik van accessoires of andere items uit de Clientcloset.

Professionele Nabewerking van de foto's.

Bestelsessie waarin we de foto's bekijken en jouw bestelling in orde maken.

Investering

OPNAMEKOSTEN VAN 295 EURO

Dit is zonder (digitale) foto's of andere producten. Deze kan je aanschaffen tijdens de bestelsessie.

Bekijk onze collecties en producten HIER.

Evelien - Boudoir - 13 copy.jpg

YOU ARE IN CHARGE

De Bestelsessie is helemaal jouw feestje! Het voor het eerst zien van de foto's, het kiezen van jouw favorieten en samenstellen van jouw bestelling. We stemmen alles af op jouw persoonlijke voorkeuren.

Ook bepaal jij voor 100% of er foto's online gedeeld mogen worden. Een Boudoirshoot is een hele persoonlijke shoot. Jij bent de baas hier over.

ARE YOU READY?

Ben je er klaar voor om jouw eigen Boudoir Experience te gaan beleven? Durf jij het aan om de mooiste versie van jezelf te showen en op beeld vast te leggen? Laat je gegevens achter en ik neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

bottom of page