top of page
_7500507 copy.jpg

BOUDOIR EXPERIENCE

Jezelf bloot geven tijdens een Boudoir fotoshoot is superspannend. Het maakt voor de shoot niet uit hoe oud je bent of welke maat je draagt. Alle lichamen zijn prachtig! Je bent perfect precies zoals je bent.

Ik help en begeleid je met alles tijdens de shoot. Ik help je met alle houdingen en poses. Je hoeft er zelf geen "verstand" van te hebben. I got you!

We zitten allemaal vol onzekerheden en excuses. Geloof me, ik ken ze allemaal uit eigen ervaring. Als je zoekt zijn er altijd redenen of excuses om iets (nog) niet te doen. Een paar kilo eraf, eerst naar de sportschool... Maar dan ontneem je jezelf de kans op deze prachtige ervaring. En die verdien jij! 

Tijdens een Boudoir Experience fotograferen we in verschillende settings. Op een bedlook, voor onze prachtige sfeervolle raampartij, op een kleed of de vloer, er is keuze uit verschillende achtergronden en vergeet de supertoffe mogelijkheden met artistieke belichting. Tijdens ons kennismakingsgesprek vooraf bespreken we wat jij mooi vind en hoe je jezelf straks op beeld terug wil zien. 

Wil je vooral lichte beelden, of juist meer "moody". Houd je van wat meer abstracte foto's waarbij we jouw lijf sculpten met licht? Je hoeft niet één keuze te maken. Juist de variatie kan heel tof zijn!

Ingmar - Boudoir - 31.jpg

LINGERIE & ACCESOIRES

De Clientcloset van onze studio heeft wat mooie accesoires, body's en jurken. Maar we voorzien niet in lingerie. Je hoeft ook echt niet bakken geld uit te geven aan lingerie. Eén of twee mooie setjes of een toffe body is genoeg. Het zou zomaar kunnen dat je de foto's zonder lingerie met een wit laken nog het mooiste vindt.

BOUDOIR EXPERIENCE 

Wat is er inbegrepen?

Kennismaking telefonisch of in de studio.

Ongeveer 2 uur durendende Boudoirshoot in de studio in Dongen.

Coaching en aansturing tijdens de shoot.

Indien gewenst gebruik van accessoires of andere items uit de Clientcloset.

Professionele Nabewerking van de foto's.

Bestelsessie waarin we de foto's bekijken en jouw bestelling in orde maken.

Investering

OPNAMEKOSTEN VAN 295 EURO

Dit is zonder (digitale) foto's of andere producten. Deze kan je aanschaffen tijdens de bestelsessie.

Je kan onze producten en collecties ook alvast hier bekijken.

Boudoirshoot Breda, Boudoir fotoshoot Tilburg, Boudoirfotoshoot Dongen, Boudoirfotograaf Oosterhout, Boudoir Experience, empowerment fotoshoot, lingerieshoot Brabant

YOU ARE IN CHARGE

De Bestelsessie is helemaal jouw feestje! Het voor het eerst zien van de foto's, het kiezen van jouw favorieten en samenstellen van jouw bestelling. We stemmen alles af op jouw persoonlijke voorkeuren.

Ook bepaal jij voor 100% of er foto's online gedeeld mogen worden. Een Boudoirshoot is een hele persoonlijke shoot. Jij bent de baas hier over.

ARE YOU READY?

Ben je er klaar voor om jouw eigen Boudoir Experience te gaan beleven? Durf jij het aan om de mooiste versie van jezelf te showen en op beeld vast te leggen? Laat je gegevens achter en ik neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

IMG-20230131-WA0008a.jpg

Make yourself feel as beautiful as you are

HAAR EN MAKE-UP

Haar en make-up is niet inbegrepen bij de Boudoirshoot. We adviseren wel om dit te (laten) doen. Maak er een bijzonderen dag van waarbij je je eerst laat verwennen in de salon om daarna te shinen tijdens de shoot. En nu je er toch op je allerbest uitziet... Ga lekker lunchen of dineren met je partner of vriendinnen.

 

Speciaal voor jou hebben we een samenwerking met Debby en haar team van KnipmeK(n)apsalon! in Dongen.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden. 

 

Ken je iemand uit je eigen omgeving, of kan je dit zelf? Dat is ook helemaal top natuurlijk. 

BOOK NOW

Word je al enthousiast? Wil jij de mooiste kanten van jezelf bloot geven en op beeld vastleggen? Wil jij die confidence-boost?  Wil jij die "Empowering Experience"?

Klik HIER om de eerste stap te zetten naar jouw eigen Boudoir Experience.

bottom of page