top of page
Bridal boudoirshoot.jpg

BRIDAL BOUDOIR

Als je gaat trouwen staat een bruiloft-fotograaf vaak bovenaan de to-do-list, samen met de trouwlocatie, de bruidsjurk en de taart. Tijdens je bruiloft zijn er veel momenten die op je shot-list terecht komen, zoals de "first look", de famieliefoto's en het JA-woord. 

Maar het kan zijn dat er een foto moment is waar je nog niet aan gedacht hebt. Een Bridal Boudoirshoot!

Elk soort Boudoir fotoshoot is natuurlijk en beetje spannend. Een Bridal Boudoir shoot is daar dan ook geen uitzondering op. Een Bridal Boudoirshoot is een romantische en classy shoot. De foto’s zullen  elegant en stijlvol zijn en een prachtig cadeau voor je aanstaande echtgenoot.

Om de Bridal Boudoir fotoshoot een persoonlijk tintje te geven kan je je eigen accessoires meenemen naar je boudoirshoot. Draag je een sluier tijdens jouw bruiloft? Neem die dan zeker mee! Daarmee kunnen we prachtige boudoir foto’s creëren. Trek het lingeriesetje aan dat je gaat dragen tijdens de huewelijksnacht of laat een prachtig boeket maken in de stijl van je bruidsboeket. Bloemen geven elke Bridal boudoir fotoshoot een romantisch tintje. Dit hoeft natuurlijk niet. Een Boudoirshoot op zichzelf is al een zeer gewaardeerde verrassing.

_7500683 copy.jpg

VERRAS JE AANSTAANDE

Hoe tof is het om je aanstaande op de ochtend van de Bruiloft te verassen met de foto's van jouw Bridal Boudoir in een mooi album. Hij of zij zal sprakeloos zijn! Wil je ook je aanstaande verassen met de foto's van de Boudoirshoot voor je bruiloft? Houd er dan rekening mee dat je de shoot minimaal 3 maanden vantevoren inplant. 

BRIDAL BOUDOIR 

Wat is er inbegrepen?

Kennismaking telefonisch of in de studio.

Ongeveer 2 uur durendende Boudoirshoot in de studio in Dongen.

Coaching en aansturing tijdens de shoot.

Indien gewenst gebruik van accessoires of andere items uit de Clientcloset.

Professionele Nabewerking van de foto's.

Bestelsessie waarin we de foto's bekijken en jouw bestelling in orde maken.

Investering

OPNAMEKOSTEN VAN 295 EURO

Dit is zonder (digitale) foto's of andere producten. Deze kan je aanschaffen tijdens de bestelsessie. Bekijk onze Collecties en producten HIER.

Boudoirshoot Breda, Boudoir fotoshoot Tilburg, Boudoirfotoshoot Dongen, Boudoirfotograaf Oosterhout, Boudoir Experience, empowerment fotoshoot, lingerieshoot Brabant

YOU ARE IN CHARGE

De Bestelsessie is helemaal jouw feestje! Het voor het eerst zien van de foto's, het kiezen van jouw favorieten en samenstellen van jouw bestelling. We stemmen alles af op jouw persoonlijke voorkeuren.

Ook bepaal jij voor 100% of er foto's online gedeeld mogen worden. Een Boudoirshoot is een hele persoonlijke shoot. Jij bent de baas hier over.

ARE YOU READY?

Ben je er klaar voor om jouw eigen Boudoir Experience te gaan beleven? Durf jij het aan om de mooiste versie van jezelf te showen en op beeld vast te leggen? Laat je gegevens achter en ik neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

IMG-20230131-WA0008a.jpg

Make yourself feel as beautiful as you are

HAAR EN MAKE-UP

Haar en make-up is niet inbegrepen bij de boudoirshoot. We adviseren wel om dit te (laten) doen. Maak er een bijzonderen dag van waarbij je je eerst laat verwennen in de salon om daarna te shinen tijdens de shoot. En nu je er toch op je allerbest uitziet... Ga lekker lunchen of dineren met je partner of vriendinnen.

 

Speciaal voor jou hebben we een samenwerking met Debby en haar team van KnipmeK(n)apsalon! in Dongen.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden. 

 

Ken je iemand uit je eigen omgeving, of kan je dit zelf? Dat is ook helemaal top natuurlijk. 

BOOK NOW

Word je al enthousiast? Wil jij de mooiste kanten van jezelf bloot geven en op beeld vastleggen? Wil jij die confidence-boost? Wil jij jouw aanstaande echtgenoot of echtgenote verassen met jouw Boudoirfoto's? Wil jij die "Empowering Experience"?

Klik HIER om de eerste stap te zetten naar jouw eigen Boudoirshoot.

bottom of page