top of page

HAAR & MAKE-UP

Een boudoirshoot is niet iets wat je regelmatig doet. Je wil er natuurlijk op je best uitzien voor jouw Boudoir Experience.  Je haren en make-up professioneel laten verzorgen kan onderdeel zijn van jouw boudoir avontuur. Je kan ervoor kiezen om het zelf te doen, of om zelf iets te regelen. Je kan ook gebruik maken van dit mooie arrangement.

Debby - Branding - ZW - 03 copy.jpg

KnipmeK(n)apsalon!

De salon van Debby Euren is al sinds 2014 een begrip in Dongen. De KnipmeK(n)apsalon! is een knusse salon op een prachtige locatie in het centrum van Dongen met een professioneel en vriendelijk team van haarstylisten die liefde en passie hebben voor haar, kapsels & beauty.

 

De salon is maar een paar minuten rijden naar de studio voor jouw boudoirshoot, superhandig!

IMG-20230131-WA0008a.jpg

ARRANGEMENT

Laat je haar en make-up professioneel verzorgen door KnipmeK(n)apsalon! Dit arrangement is alleen geldig in combinatie met jouw Boudoirshoot. Laat dan ook even weten aan de salon dat je van het Fotoshoot-arrangement gebruik wil maken:

 

Duur ongeveer 90 minuten

Make up: natural of avond make-up

Haar: model föhnen, simpel opsteken, krullen en/of stylen

 

Optioneel: nagels lakken/gelpolish. Laat de salon even weten of je het arrangement wil uitbreiden met nagels.

 

De tarieven van dit arrangement zijn € 80,00. Je kan dit zelf reserveren en afrekenen bij de salon. 

Reserveer op tijd om zeker te zijn van een plekje. Dit arrangement is alleen te reserveren van woensdag tot en met zaterdag.

 

Zorg dat je met een schoon gehydrateerd gezicht (zonder make-up) en gewassen droge haren naar de salon toe komt, zodat wij jouw haar en gezicht meteen kunnen verwennen en je er prachtig (nog mooier) uit komt te zien tijdens de shoot.

 

Je kunt je ''haar & make-up voor Fotoshoot arrangement'' gemakkelijk zelf reserveren via de website van KnipmeK(n)apsalon! KLIK HIER om naar de website van KnipmeK(n)apsalon! te gaan om te reserveren.

 

Wij wensen wij jou veel plezier tijdens het arrangement.

Liefs KnipmeK(n)apsalon!

NOG GEEN BOUDOIRSHOOT GEBOEKT?

Neem HIER contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. You got this!

bottom of page