top of page
Evelien - Boudoir - 51 copy.jpg

VOORBEREIDING OP EEN BOUDOIRSHOOT

9 TIPS OM JE VOOR TE BEREIDEN OP JOUW BOUDOIRSHOOT

Een boudoirshoot kan best spannend zijn. De beste manier om jouw eventuele zenuwen de baas te worden, is door volledig voorbereid te zijn op jouw Boudoir fotoshoot.  Door een paar eenvoudige tips te volgen om je voor te bereiden op je shoot, voel je je al snel glamoureus en zelfverzekerd.

EEN MAAND VOOR JOUW BOUDOIR EXPERIENCE

 

WATER

Begin dagelijks met het drinken van water. Begin nu met hydrateren, want je huid zal je dankbaar zijn! Als je geen waterdrinker bent, breng het dan op smaak! Of probeer bruisend water met citroenen of limoenen. Wat je ook moet doen om je lichaam (en dus je huid!) te hydrateren.

SHOPPING

Bepaal wat je gaat dragen tijdens je boudoirshoot, maar ook wat je gaat dragen onderweg naar jouw Boudoir fotoshoot. Je wilt loszittende kleding aan om onderweg naar de boudoirshoot te dragen, zodat je geen (of zo weinig mogelijk) strepen of deuken van het elastiek op de huid krijgt. Heb je dit ook op je enkels en voeten?  Vermijd dan het dragen van sokken voor de shoot.

Kies dingen om te dragen tijdens de shoot waardoor je je mooi, zelfverzekerd en sexy voelt. Dit betekent niet per se dat je een hele collectie nieuwe lingerie nodig hebt. Denk na over hoe je je voelt in je favoriete spijkerbroek, je beste bh, je hoogste hakken of een oversized sweater. Waardoor voel jij je geweldig? En natuurlijk... Denk na over hoeveel je bedekken of showen tijdens de shoot. Jij bepaalt en niets moet.

HAAR EN MAKE-UP

Wil je je haar en make-up laten doen op de dag van jouw Boudoir Experience? Zorg dan dat je je afspraak alvast in hun agenda hebt staan. We hebben een fijne samenwerking met een salon in Dongen een paar minuten van de studio vandaan. De afspraak duurt ongeveer 60 minuten dus zorg dat je deze minimaal een uur voor jouw boudoirshoot inplant. Lees hier meer over het arrangement.

TWEE WEKEN VOOR JOUW BOUDOIR EXPERIENCE

 

TEST JE ACCESOIRES

Als je van plan bent om zelf accesoires mee te nemen probeer ze vantevoren uit. Als je bijvoorbeeld voor het eerst een parelketting op een sensuele manier om je nek probeert te wikkelen, kan dat ongemakkelijk en zelfs een beetje gek aanvoelen. Speel van tevoren met eventuele accessoires die je van plan bent mee te nemen om te ervaren hoe ze in je handen aanvoelen en waar je je prettig bij voelt. Sieraden, schoenen, haarstukjes, hoeden of je bruidssluier zijn allemaal leuke ideeën om uit te proberen.

WAXING EN SHAVING

Maak een plan voor eventuele haarverwijdering. Niets is verplicht. Maar voorkom last-minute waxing om rode en geirriteerde huid op de foto's te voorkomen. Doe vooral waar je comfortabel mee bent zodat je je niet opgelaten voelt tijdens de shoot omdat je bijvoorbeeld alles weggehaald hebt terwijl je dat 

WATER - UP

Blijf nog steeds water drinken. Je bent goed bezig!

EEN PAAR DAGEN VOOR JOUW BOUDOIR FOTOSHOOT

 

ZET JE TAS KLAAR

Zet alles een paar dagen voor je Boudoirshoot al klaar. Dit geeft je tijd en rust om alles te verzamelen en te checken wat je misschien hebt gemist. Een goede voorbereiding is het halve werk. 

Pas al je lingerie of kleding die je meeneemt nog even van tevoren, om er zeker te zijn dat niks te klein is. Wij hebben liever een slip of string een maatje groter dan te klein. Nog even van tevoren alles passen zorgt ervoor dat je met een gerust hart naar jouw boudoirshoot kan. Neem je schoenen mee? Maak de onderkant van de  hakken schoon om vlekken op beeld te voorkomen.

BLIJF HYDRATEREN

Veel water in de dagen voorafgaand aan je shoot zal je huid een gezonde, mooie glans geven. Probeer dingen te vermijden die je huid uitdrogen, zoals koffie en alcohol.

MANICURE & PEDICURE

Zorg dat je nagels er netjes uitzien. Geef ze eventueel nog een mooi kleurtje. Je kan dit bijvoorbeeld matchen met een setje of houd het lekker neutraal. Geef je voeten nog een scrub en smeer ze lekker in.

SELF - CARE

Hydrateer je huid, slaap voldoende en eet een gezond ontbijt. Als je deze dingen doet als onderdeel van je ochtendroutine op de dag van jouw Boudoir fotoshoot, voel je je alsof je de hele wereld aankan, zelfs je boudoirshoot.

Draag op de dag van de fotoshoot geen strakke kleding die afdrukken op je huid kunnen achterlaten, die dan dan zichtbaar zijn op de foto. Bijvoorbeeld sokken of strakke spijkerbroeken.

Voordat je komt, eet iets voedzaams! Je hebt je energie nodig voor het poseren, dit kan soms best intensief zijn. 

HET IS ZOVER!! LET'S DO THIS

_7500630 copy.jpg

WAAROM EEN BOUDOIRSHOOT DOEN

Een boudoir fotoshoot is een manier om jezelf te accepteren zoals je bent, je vrouwelijkheid te vieren en te laten zien wie je bent. Het is een kans om jezelf te zien zoals iemand anders je ziet, prachtig en uniek. Het gaat niet om een perfect figuur, maar om hoe je je voelt en hoe je jezelf ziet.

 

Door de focus te verleggen van 'fouten' naar kracht en schoonheid, kun je jezelf laten zien zoals je bent, prachtig en krachtig. Boudoir fotoshoot is een cadeau voor jezelf, voor je zelfvertrouwen en voor de liefde voor jezelf. Het is een herinnering aan jezelf dat je prachtig bent zoals je bent.

Plan nu HIER een kennismakingsgesprek in voor jouw Boudoir fotoshoot. You got this!

heart 1.png

WANNEER EEN BOUDOIRSHOOT
 

Wanneer jij klaar bent om jouw schoonheid te vieren! Laat je niet tegen houden door kilo's of leeftijd. Jij verdient deze ervaring.

heart 1.png

WAAR IS DE BOUDOIR FOTOSHOOT


De shoot vindt plaats in onze mooie studio in Dongen, Noord Brabant. Veel mogelijkheden en 100% privacy.

heart 1.png

WAT TREK IK AAN VOOR DEZE SHOOT


Je krijgt van tevoren uitgebreid advies hierover. We nemen het ook door tijdens ons kennismakingsgesprek.

BOUDOIR EXPERIENCE 

Wat is er inbegrepen?

Kennismaking telefonisch of in de studio.

Ongeveer 2 uur durendende Boudoirshoot in de studio in Dongen.

Coaching en aansturing tijdens de shoot.

Indien gewenst gebruik van accessoires of andere items uit de Clientcloset.

Professionele Nabewerking van de foto's.

Bestelsessie waarin we de foto's bekijken en jouw bestelling in orde maken.

Investering

OPNAMEKOSTEN VAN 295 EURO

Dit is zonder (digitale) foto's of andere producten. Deze kan je aanschaffen tijdens de bestelsessie.

Bekijk onze collecties en producten HIER.

Evelien - Boudoir - 16 copy.jpg

YOU ARE IN CHARGE

De Bestelsessie is helemaal jouw feestje! Het voor het eerst zien van de foto's, het kiezen van jouw favorieten en samenstellen van jouw bestelling. We stemmen alles af op jouw persoonlijke voorkeuren.

Ook bepaal jij voor 100% of er foto's online gedeeld mogen worden. Een Boudoirshoot is een hele persoonlijke shoot. Jij bent de baas hier over.

ARE YOU READY?

Ben je er klaar voor om jouw eigen Boudoir Experience te gaan beleven? Durf jij het aan om de mooiste versie van jezelf te showen en op beeld vast te leggen? Laat je gegevens achter en ik neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

bottom of page